Planmatig onderhoud

GHGWij voeren nog steeds met veel passie ons schildersambacht uit, maar de laatste jaren hebben wij onze activiteiten naar een hoger plan weten te tillen.

Resultaatgericht samenwerken is nu de basis van waaruit wij werken. Diverse projecten en samenwerkingsverbanden hebben inmiddels bewezen dat we met deze aanpak een gemiddelde besparing kunnen realiseren van 20% op de onderhoudsbegroting. Wij verzorgen graag voor u het planmatig onderhoud aan uw gebouw(en). U bent bij ons aan het juiste adres voor het complete onderhoud aan uw gebouw en wij doen dit voor enkel alleen schilderwerk tot en met een complete buitenschilrenovatie. Alle disciplines voor de verbetering van vastgoed kunnen wij u aanbieden, voor zover nodig in samenwerking met onze ketenpartners. Van bewonerscommunicatie tot en met houtrotsanering en glasherstel.

We starten met een nulmeting, rekenen diverse onderhoudsscenario’s door, adviseren over de gunstigste optie en verzorgen op basis daarvan het onderhoud.

U heeft bij ons één aanspreekpunt voor uw planmatig onderhoud en andere diensten die u bij ons afneemt. Niet voor niets besluiten steeds meer woningcorporaties om het beheer van hun woningvoorraad volledig bij ons onder te brengen. Op basis van tussentijdse keuringen zetten we de juiste acties in. Het resultaat? Een opgerekte onderhoudscyclus, behoud van de vastgoedwaarde en gemiddeld 20% besparing op de onderhoudsbegroting.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op!